error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor J. Vellekoop B.V. of een soortgelijke administrateur voor jouw zaak kan betekenen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van accountancy kantoren in Rockanje laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor J. Vellekoop B.V. uit Rockanje? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor J. Vellekoop B.V. doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor J. Vellekoop B.V. is geopend op 13-05-1998 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 24284793. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor J. Vellekoop B.V.
Branche
Boekhouder
KVK
24284793
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
13-05-1998
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders