error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J. van Grootel is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de regio van Leidschendam.

Meer weten over Administratiekantoor J. van Grootel uit Leidschendam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor J. van Grootel kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor J. van Grootel bestaat al sinds 01-12-1994 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het KVK-nummer: 27151764. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor J. van Grootel
  • Pelikaanhof 91, 2264JH, Leidschendam
  • 070 3203780
Branche
Boekhouder
KVK
27151764
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders