Administratiekantoor J. van Asselt is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de administratie.

Om passende prijsvoorstellen in te zien van accountants in de regio van Amersfoort laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze partners in staat een juiste offerte uit te brengen.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor J. van Asselt bestaat al sinds 01-01-2005 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 32107233. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor J. van Asselt uit Amersfoort. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor J. van Asselt regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.