error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor J. Takes of een andere accountant voor jouw zaak kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van bedrijven in de buurt van Callantsoog.

Meer weten over Administratiekantoor J. Takes uit Callantsoog? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor J. Takes regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor J. Takes is geopend op 01-01-1997 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 37077836. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Vele bedrijven willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor J. Takes
  • Zeereep 17, 1759JS, Callantsoog
  • 0224 582921
  • jtakes@xs4all.nl
Branche
Boekhouder
KVK
37077836
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders