error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor J. Takes of een soortgelijke boekhouder voor je kan betekenen?

Om voor jou geschikte offertes in te zien van accountants in de regio van Callantsoog laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor het administratiekantoor die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je keuze.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte op te sturen.

Over deze accountant

Administratiekantoor J. Takes is opgericht in 01-01-1997 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 37077836. Ook vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Meer weten over Administratiekantoor J. Takes uit Callantsoog? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Administratiekantoor J. Takes kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

Administratiekantoor J. Takes
  • Zeereep 17, 1759JS Callantsoog
  • 0224 582921
  • jtakes@xs4all.nl
Branche
Boekhouder
KVK
37077836
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders