error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J. Stam is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende voorstellen van accountants in de buurt van Ter Aar.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor J. Stam uit Ter Aar. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor J. Stam doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor J. Stam is opgericht in 01-09-2004 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 34315124. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor J. Stam
  • Dosinstraat 10, 2461RJ, Ter Aar
  • 0172 602226
Branche
Boekhouder
KVK
34315124
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2004
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders