error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J. Sanders is een administratie specialist die jou kan helpen met de administratie.

Om passende kostenplaatjes te bekijken van boekhoud specialistes in Veendam laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor J. Sanders uit Veendam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor J. Sanders neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale administratie hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor J. Sanders bestaat al sinds 30-11-1981 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 02325644. Daarnaast zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

De meeste bedrijven willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor J. Sanders
  • Koperslagersstraat 20, 9646CE, Veendam
  • 0598-616155
Branche
Boekhouder
KVK
02325644
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
30-11-1981
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders