error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J. Sanders is een boekhoud expert die jou kan helpen met de financi├źn.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van administratie specialisten in de buurt van Veendam laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor J. Sanders uit Veendam. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Administratiekantoor J. Sanders kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor J. Sanders is geopend op 30-11-1981 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 02325644. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Sommige boekhouders willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor J. Sanders
  • Koperslagersstraat 20, 9646CE Veendam
  • 0598-616155
Branche
Boekhouder
KVK
02325644
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
30-11-1981
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders