error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J. Rook V.O.F./Koos Rook Verzekeringen V.O.F. is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van accountancy kantoren in Krimpen aan den IJssel laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor J. Rook V.O.F./Koos Rook Verzekeringen V.O.F. uit Krimpen aan den IJssel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor J. Rook V.O.F./Koos Rook Verzekeringen V.O.F. kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor J. Rook V.O.F./Koos Rook Verzekeringen V.O.F. bestaat al sinds 01-02-1966 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 24108131. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor J. Rook V.O.F./Koos Rook Verzekeringen V.O.F.
  • Parallelweg 1a, 2921LE, Krimpen aan den IJssel
  • 018 0513069
  • www.koosrook.nl
  • info@koosrook.nl
Branche
Boekhouder
KVK
24108131
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-02-1966
Medewerkers
11

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders