Weten wat Administratiekantoor J. Rook V.O.F./Koos Rook Verzekeringen V.O.F. of een andere accountant voor jouw kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van administratiekantoren in de buurt van Krimpen aan den IJssel.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor J. Rook V.O.F./Koos Rook Verzekeringen V.O.F. uit Krimpen aan den IJssel. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor J. Rook V.O.F./Koos Rook Verzekeringen V.O.F. kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor J. Rook V.O.F./Koos Rook Verzekeringen V.O.F. is opgericht in 01-02-1966 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 24108131. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.