error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J + R. van der Bruggen is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van accountants in de omgeving van Utrecht.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor J + R. van der Bruggen uit Utrecht. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Administratiekantoor J + R. van der Bruggen kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor J + R. van der Bruggen is opgericht in 01-02-1981 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 30063850. Daarnaast vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Sommige accountants willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor J + R. van der Bruggen
Branche
Boekhouder
KVK
30063850
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-02-1981
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders