Administratiekantoor J. Numan is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van boekhouders in de omgeving van Zwijndrecht.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor J. Numan bestaat al sinds 31-07-1975 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 23042216. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Meer weten over Administratiekantoor J. Numan uit Zwijndrecht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor J. Numan kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.