error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor J. Numan of een vergelijkbare boekhouder voor je kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van accountants in de regio van Zwijndrecht.

Meer weten over Administratiekantoor J. Numan uit Zwijndrecht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor J. Numan neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor J. Numan is opgericht in 31-07-1975 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 23042216. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Vele administratiekantoren willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor J. Numan
  • Gershwinstraat 49, 3335WK, Zwijndrecht
  • 078 6121359
Branche
Boekhouder
KVK
23042216
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
31-07-1975
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders