error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J. Monster V.O.F. is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van accountants in de buurt van Rotterdam laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor J. Monster V.O.F. uit Rotterdam. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor J. Monster V.O.F. neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor J. Monster V.O.F. is opgericht in 01-01-2012 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het KVK-nummer: 54447313. Ook zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor J. Monster V.O.F.
  • Goudsesingel 158-4.75, 3011KD, Rotterdam
  • 010 4125240
Branche
Boekhouder
KVK
54447313
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-2012
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders