error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J. Knook is een administratie expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de regio van Fijnaart.

Meer informatie over dit administratiekantoor

Administratiekantoor J. Knook bestaat al sinds 01-01-1980 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 20148079. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste offerte op te sturen.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor J. Knook uit Fijnaart. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor J. Knook neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Wel bevelen we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Administratiekantoor J. Knook
  • Pieter de Hooghstraat 67, 4793AG Fijnaart
  • 0168 463185
Branche
Boekhouder
KVK
20148079
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1980
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders