error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor J. Knook of een andere administrateur voor jouw zaak kan doen?

Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van boekhouders in de omgeving van Fijnaart.

Meer weten over Administratiekantoor J. Knook uit Fijnaart? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Administratiekantoor J. Knook kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding zit je hier goed.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor J. Knook bestaat al sinds 01-01-1980 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het KVK-nummer: 20148079. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor J. Knook
  • Pieter de Hooghstraat 67, 4793AG, Fijnaart
  • 0168 463185
Branche
Boekhouder
KVK
20148079
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1980
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders