error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J. Keijzer is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van administratie experts in De Lier laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor J. Keijzer uit De Lier. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor J. Keijzer regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze andere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor J. Keijzer is geopend op 01-04-2010 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 27380412. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een accountant met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor J. Keijzer
  • Oosterlee 51, 2678AX, De Lier
  • 0174 514837
  • jkeij@kabelfoon.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27380412
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders