Administratiekantoor J. Keijzer is een administratie expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van boekhouders in de regio van De Lier.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

Informatie over dit accountancykantoor

Administratiekantoor J. Keijzer bestaat al sinds 01-04-2010 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het KVK-nummer: 27380412. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Meer weten over Administratiekantoor J. Keijzer uit De Lier? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Administratiekantoor J. Keijzer kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie zit je hier goed.