error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J & J B.V. is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om passende kostenplaatjes te bekijken van boekhoud ondernemers in Zegge laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor J & J B.V. uit Zegge. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor J & J B.V. doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor J & J B.V. bestaat al sinds 26-06-2014 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 60964952. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

De meeste accountants willen alle informatie via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor J & J B.V.
  • Onze Lieve Vrouwestraat 178, 4735AJ, Zegge
  • 0165 541636
Branche
Boekhouder
KVK
60964952
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-06-2014
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders