error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J. Huiskes is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de omgeving van Utrecht.

Meer weten over Administratiekantoor J. Huiskes uit Utrecht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor J. Huiskes kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor J. Huiskes is opgericht in 01-02-1990 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 30101541. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

De meeste bedrijven willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor J. Huiskes
Branche
Boekhouder
KVK
30101541
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-02-1990
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders