error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J. Frederik is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de buurt van Schiedam.

Meer weten over Administratiekantoor J. Frederik uit Schiedam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor J. Frederik regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze andere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor J. Frederik is opgericht in 01-12-1977 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 24224524. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor J. Frederik
Branche
Boekhouder
KVK
24224524
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-1977
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders