Administratiekantoor J. Frederik is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van accountants in de omgeving van Schiedam.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor J. Frederik is geopend op 01-12-1977 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 24224524. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Administratiekantoor J. Frederik uit Schiedam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor J. Frederik kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete administratie kan je hier terecht.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.