error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor J. Engelen of een soortgelijke administrateur voor je kan betekenen?

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van accountants in de omgeving van Puth.

Meer weten over Administratiekantoor J. Engelen uit Puth? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor J. Engelen neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor J. Engelen is geopend op 18-07-2008 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 14104149. Tot slot vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

De meeste boekhouders willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor J. Engelen
  • Onderste Puth 111, 6155LR, Puth
  • 046 4434509
Branche
Boekhouder
KVK
14104149
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
18-07-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders