error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J. en R. van Schaik B.V. is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van boekhouders in de buurt van Amsterdam.

Meer weten over Administratiekantoor J. en R. van Schaik B.V. uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor J. en R. van Schaik B.V. regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor J. en R. van Schaik B.V. is opgericht in 08-11-1974 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 33140665. Tot slot vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor J. en R. van Schaik B.V.
  • Dollardplein 34, 1025XJ, Amsterdam
  • 020 6341439
Branche
Boekhouder
KVK
33140665
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
08-11-1974
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders