error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J. Egas is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om passende kostenplaatjes te bekijken van boekhoud specialistes in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor J. Egas uit Hardinxveld-Giessendam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Administratiekantoor J. Egas kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale administratie ben je aan het juiste adres.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor J. Egas is geopend op 01-02-1998 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 54320496. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor J. Egas
  • Patrijs 7, 3371JX, Hardinxveld-Giessendam
  • 0184 618108
Branche
Boekhouder
KVK
54320496
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-02-1998
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders