error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor J. de Waard of een vergelijkbare administrateur voor jouw kan betekenen?

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze offertes van administratiekantoren in de omgeving van Vlaardingen.

Meer weten over Administratiekantoor J. de Waard uit Vlaardingen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor J. de Waard kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor J. de Waard bestaat al sinds 20-01-1994 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24244782. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor J. de Waard
  • Dwarssteeg 5, 3134ED, Vlaardingen
  • 010 4344100
  • jdewaard@hetnet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
24244782
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-01-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders