error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J. de Jong is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van accountants in de regio van Alblasserdam.

Meer weten over Administratiekantoor J. de Jong uit Alblasserdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor J. de Jong neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor J. de Jong bestaat al sinds 03-01-1990 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 23062689. Daarnaast vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor J. de Jong
  • Pieter de Hoochplaats 6, 3332NX, Alblasserdam
  • 078 6931084
Branche
Boekhouder
KVK
23062689
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
03-01-1990
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders