error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor J & D of een andere boekhouder voor je kan doen?

Om passende kostenplaatjes in te zien van boekhoud ondernemers in Dordrecht laat jij jouw informatie achter in het formulier.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor J & D uit Dordrecht. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor J & D neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor J & D is geopend op 01-08-2000 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 64926664. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

De meeste boekhouders willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor J & D
  • Wijnstraat 161A, 3311BV, Dordrecht
  • 078 6160144
  • www.jdadmin.nl
  • info@jdadmin.nl
Branche
Boekhouder
KVK
64926664
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-2000
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders