error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J. C. Van Mierlo is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van accountants in de buurt van Kampen laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor J. C. Van Mierlo uit Kampen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor J. C. Van Mierlo neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor J. C. Van Mierlo bestaat al sinds 13-08-2001 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 05068901. Tot slot zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

De meeste accountants willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor J. C. Van Mierlo
  • Groenestraat 96, 8261VJ, Kampen
  • 038 4204451
  • www.jcvm.nl
  • kvk@jcvm.nl
Branche
Boekhouder
KVK
5068901
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
13-08-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders