error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J. Buitelaar is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van bedrijven in de regio van Alphen aan den Rijn.

Meer weten over Administratiekantoor J. Buitelaar uit Alphen aan den Rijn? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor J. Buitelaar doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze accountant

Administratiekantoor J. Buitelaar is opgericht in 01-01-1989 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het KVK-nummer: 28052762. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

Sommige bedrijven willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor J. Buitelaar
  • Groenoord 285, 2401AS, Alphen aan den Rijn
  • 0172 444957
  • jbuitelaar@hotmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
28052762
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-1989
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders