error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor J. Bouma of een soortgelijke administrateur voor jouw zaak kan doen?

Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van bedrijven in de omgeving van Harlingen.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor J. Bouma uit Harlingen. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor J. Bouma neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor J. Bouma is geopend op 01-01-2010 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 51000199. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in je keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze partners een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor J. Bouma
  • Rozengracht 32, 8861XZ, Harlingen
  • 0517 418225
Branche
Boekhouder
KVK
51000199
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders