error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor J. Bos of een andere accountant voor jouw zaak kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de buurt van Scherpenzeel.

Meer weten over Administratiekantoor J. Bos uit Scherpenzeel? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Administratiekantoor J. Bos kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor J. Bos is opgericht in 01-01-1982 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden onder het KVK-nummer: 09056184. Daarnaast vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere factoren mee in jouw keuze.

De meeste accountants willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor J. Bos
  • Ereprijslaan 39, 3925RX, Scherpenzeel
  • 033 2773877
  • www.jbos.nl
  • info@jbos.nl
Branche
Boekhouder
KVK
09056184
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1982
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders