Administratiekantoor J. Borsboom is een administratie specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van boekhoud ondernemers in de buurt van Rijswijk laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor J. Borsboom is geopend op 14-09-2004 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 27270244. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze partners in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Meer weten over Administratiekantoor J. Borsboom uit Rijswijk? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor J. Borsboom kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen een jaar uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

De meeste boekhouders willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.