error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor J. Borsboom of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de regio van Rijswijk.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor J. Borsboom uit Rijswijk. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Administratiekantoor J. Borsboom kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor J. Borsboom is opgericht in 14-09-2004 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 27270244. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor J. Borsboom
  • Prunuskade 2, 2282DX, Rijswijk
  • 070 3952800
  • admborsboom@online.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27270244
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-09-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders