Administratiekantoor J. Bischoff-Bakker is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van administratie bedrijven in de regio van Hoorn laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Over deze accountant

Administratiekantoor J. Bischoff-Bakker is opgericht in 01-03-1977 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 36007037. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Meer weten over Administratiekantoor J. Bischoff-Bakker uit Hoorn? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor J. Bischoff-Bakker doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.