error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J. Bischoff-Bakker is een boekhoud expert die jou kan helpen met de administratie.

Om goede kostenplaatjes in te zien van administratie experts in de buurt van Hoorn laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor J. Bischoff-Bakker uit Hoorn? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor J. Bischoff-Bakker kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor J. Bischoff-Bakker bestaat al sinds 01-03-1977 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 36007037. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor die minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Vele bedrijven willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor J. Bischoff-Bakker
  • De Vang 47, 1622GC, Hoorn
  • 06-23363770
  • j.bischoff@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
36007037
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-1977
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders