error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Ivo Vankan is een administratie expert die jou kan helpen met de financi├źn.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van administratie bedrijven in de regio van Maastricht laat je jouw details achter in het formulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Ivo Vankan uit Maastricht. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Ivo Vankan doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Ivo Vankan is geopend op 01-01-2013 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 58221832. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw keuze.

Vele bedrijven willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Ivo Vankan
  • Parallelweg 42, 6221BD, Maastricht
  • 06-27881689
Branche
Boekhouder
KVK
58221832
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders