error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Iris Stensen is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om goede prijsvoorstellen in te zien van boekhoud experts in de regio van Dreumel laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor Iris Stensen uit Dreumel. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Administratiekantoor Iris Stensen kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele boekhouding zit je hier goed.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Iris Stensen is opgericht in 15-09-2017 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het KVK-nummer: 69630518. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw keuze.

Sommige boekhouders willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Iris Stensen
  • Julianastraat 19, 6621ZC, Dreumel
Branche
Boekhouder
KVK
69630518
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-09-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders