error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Ingrid Tijsterman of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan doen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud ondernemers in Edam laat jij jouw details achter in het formulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Ingrid Tijsterman uit Edam. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Ingrid Tijsterman neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Ingrid Tijsterman bestaat al sinds 11-10-2005 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 37120930. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Sommige bedrijven willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Ingrid Tijsterman
  • J M Osterlinghstraat 27, 1135ED, Edam
  • 0299 - 373539
Branche
Boekhouder
KVK
37120930
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-10-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders