error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Ingrid Manders is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van boekhouders in de omgeving van Alkmaar.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Ingrid Manders uit Alkmaar. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Ingrid Manders regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Ingrid Manders is opgericht in 01-01-2004 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 37111777. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Sommige bedrijven willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Ingrid Manders
  • Helderseweg 31E, 1817BA, Alkmaar
  • 072 5611553
  • www.alcwaerder.nl
  • info@ingridmanders.nl
Branche
Boekhouder
KVK
37111777
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders