error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Imwika is een administratie specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de regio van Nuenen.

Meer weten over Administratiekantoor Imwika uit Nuenen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Imwika doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale administratie zit je hier goed.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Imwika bestaat al sinds 28-04-2009 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 17249388. Ook vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Vele administratiekantoren willen alle administratie via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze partners in staat een passende offerte voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Imwika
  • Geldropsedijk 42, 5672AC, Nuenen
  • 06-54356474
Branche
Boekhouder
KVK
17249388
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
28-04-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders