error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Immerzeel of een soortgelijke administrateur voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van accountants in de regio van Maastricht.

Meer weten over Administratiekantoor Immerzeel uit Maastricht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Immerzeel doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor Immerzeel bestaat al sinds 01-05-2006 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het KVK-nummer: 14089530. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

De meeste accountants willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Immerzeel
Branche
Boekhouder
KVK
14089530
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders