error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Ikink of een soortgelijke boekhouder voor je kan betekenen?

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van administratiekantoren in de regio van Zevenaar.

Meer weten over Administratiekantoor Ikink uit Zevenaar? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Ikink neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Ikink bestaat al sinds 17-01-2006 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 09157343. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen een jaar uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Ikink
Branche
Boekhouder
KVK
09157343
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
17-01-2006
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders