Administratiekantoor Ikink is een administratie specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Om passende offertes te ontvangen van boekhoud experts in de regio van Zevenaar laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor Ikink uit Zevenaar. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Ikink neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Ikink is opgericht in 17-01-2006 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 09157343. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.