error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor I.J.A. Kremers is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van accountancy kantoren in Den Helder laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor I.J.A. Kremers uit Den Helder? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor I.J.A. Kremers kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor I.J.A. Kremers is opgericht in 01-01-2005 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 37115855. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Vele boekhouders willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor I.J.A. Kremers
  • Statenhoff 12, 1785RW, Den Helder
  • 0223 622273
  • ija.kremers@quicknet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
37115855
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders