error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor IBI is een administratie expert die jou kan helpen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de regio van Haarlem.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor IBI uit Haarlem. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor IBI kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor IBI bestaat al sinds 01-04-2016 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 65664116. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor IBI
  • Laan van Angers 174, 2034CL, Haarlem
  • 06-41194524
Branche
Boekhouder
KVK
65664116
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders