error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Huisman of een andere boekhouder voor je kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de omgeving van Wognum.

Meer weten over Administratiekantoor Huisman uit Wognum? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Huisman kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor Huisman bestaat al sinds 01-08-1968 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 37147323. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant die minst goedkoop is. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Huisman
  • Kerkstraat 84, 1687AT, Wognum
  • 0229 572185
Branche
Boekhouder
KVK
37147323
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-1968
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders