Weten wat Administratiekantoor Huisman of een vergelijkbare administrateur voor je kan doen?

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van boekhouders in de omgeving van Wognum.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Vele boekhouders willen alle informatie via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Huisman is geopend op 01-08-1968 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het KVK-nummer: 37147323. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Huisman uit Wognum. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Huisman doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale administratie zit je hier goed.