error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Huisman of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan betekenen?

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van accountants in de buurt van Bedum.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor Huisman uit Bedum. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Huisman kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Huisman is opgericht in 30-01-1997 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 02059535. Tot slot zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

De meeste bedrijven willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze partners een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Huisman
  • Kerkuil 28, 9781RE, Bedum
  • 050 3015917
  • wshuisman@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
02059535
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
30-01-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders