error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Huisman is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de financiën.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van boekhouders in de omgeving van Groningen.

Meer weten over Administratiekantoor Huisman uit Groningen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Huisman kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Huisman is opgericht in 01-01-2010 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 01174321. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Vele accountants willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Huisman
  • T.W.S. Mansholtstraat 3, 9728MC, Groningen
  • 06-52193723
Branche
Boekhouder
KVK
01174321
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders