error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor H.Th. van Hoorn is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van administratie experts in de regio van Ede laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor H.Th. van Hoorn uit Ede? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor H.Th. van Hoorn kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor H.Th. van Hoorn bestaat al sinds 01-05-1985 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het KVK-nummer: 09056857. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor H.Th. van Hoorn
  • Gildestraat 110, 6711DM, Ede
  • 0318 417376
Branche
Boekhouder
KVK
9056857
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-1985
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders