Administratiekantoor Houwen is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud ondernemers in de omgeving van Berkel en Rodenrijs laat je jouw informatie achter in het formulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Houwen uit Berkel en Rodenrijs. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Houwen doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Houwen is geopend op 01-04-2009 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 27339840. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Sommige accountants willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.