Administratiekantoor Houvast is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van accountants in de omgeving van Ede.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Houvast is opgericht in 01-08-2002 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 09130718. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Houvast uit Ede. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor Houvast kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.