error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Houvast of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan doen?

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud ondernemers in de omgeving van Ede laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Houvast uit Ede? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Houvast kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Houvast is opgericht in 01-08-2002 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 09130718. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

De meeste administratiekantoren willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Houvast
Branche
Boekhouder
KVK
09130718
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-2002
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders