error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Houd of een soortgelijke administrateur voor jouw kan doen?

Om goede kostenplaatjes in te zien van accountancy kantoren in de omgeving van Diemen laat je jouw details achter in het formulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Houd uit Diemen. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Houd neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Houd is opgericht in 01-02-2011 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 52082385. Daarnaast zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Vele accountants willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Houd
  • Meerkoet 6, 1111WB, Diemen
  • 06-12031690
  • houd@upcmail.nl
Branche
Boekhouder
KVK
52082385
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders