Administratiekantoor Houd is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Om passende offertes in te zien van administratie bedrijven in Diemen laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Houd is geopend op 01-02-2011 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 52082385. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende offerte op te sturen.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Houd uit Diemen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Administratiekantoor Houd kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze andere expertises zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.