error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Hoogerdijk is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de administratie.

Om passende kostenplaatjes te bekijken van boekhoud specialistes in de omgeving van Leidschendam laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Hoogerdijk uit Leidschendam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor Hoogerdijk kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Hoogerdijk is geopend op 01-01-1998 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 27172089. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Hoogerdijk
  • Prins Bernhardlaan 50, 2264CE, Leidschendam
  • 070 3019693
  • hoogerdijk.s@tiscali.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27172089
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders