error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Hoogenraat is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van accountants in de buurt van Leiden.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Hoogenraat uit Leiden. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Hoogenraat neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete administratie hoef je niet verder te zoeken.

Over deze accountant

Administratiekantoor Hoogenraat is geopend op 01-04-2009 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het KVK-nummer: 27339871. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Hoogenraat
  • Flevodwarsweg 3D, 2318BW, Leiden
  • 071 7370151
  • chantal.hoogenraat@casema.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27339871
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders