error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Holterman-Boschman is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van bedrijven in de omgeving van Zwolle.

Meer weten over Administratiekantoor Holterman-Boschman uit Zwolle? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Holterman-Boschman kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.

Over deze accountant

Administratiekantoor Holterman-Boschman is geopend op 01-07-1981 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het KVK-nummer: 05033567. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die minst goedkoop is. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Sommige bedrijven willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Holterman-Boschman
  • Fivel 56, 8032MT, Zwolle
  • 038 - 4545606
Branche
Boekhouder
KVK
05033567
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-07-1981
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders