Administratiekantoor Holterman-Boschman is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van accountants in de regio van Zwolle.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Holterman-Boschman uit Zwolle. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Holterman-Boschman doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.

Meer over dit administratiekantoor

Administratiekantoor Holterman-Boschman is opgericht in 01-07-1981 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het KVK-nummer: 05033567. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Sommige boekhouders willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze partners in staat een juiste offerte op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.