error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Holst is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van accountants in de omgeving van Zoetermeer.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Holst uit Zoetermeer. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Administratiekantoor Holst kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze andere specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Holst is opgericht in 01-10-2000 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het KVK-nummer: 27192677. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Vele accountants willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Holst
  • Geel-groenlaan 15, 2651KD, Zoetermeer
  • 010 5114378
Branche
Boekhouder
KVK
27192677
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2000
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders