error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Holleman is een administratie expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Om goede prijsvoorstellen in te zien van boekhoud specialistes in de buurt van Nijmegen laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor Holleman uit Nijmegen. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Holleman kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Holleman is opgericht in 01-07-2013 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het KVK-nummer: 58432078. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Holleman
  • Vossenlaan 359, 6532BG, Nijmegen
Branche
Boekhouder
KVK
58432078
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders