Administratiekantoor Holland B.V. is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Amsterdam.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Holland B.V. is opgericht in 02-01-2000 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 32037198. Tot slot vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Holland B.V. uit Amsterdam. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Holland B.V. neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.