error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Holland B.V. is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van administratie experts in de regio van Amsterdam laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Holland B.V. uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Holland B.V. doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Holland B.V. bestaat al sinds 02-01-2000 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 32037198. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

De meeste boekhouders willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een juiste offerte uit te brengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Holland B.V.
  • Rapenburgerstraat 109, 1011VL, Amsterdam
  • 020 6273834
Branche
Boekhouder
KVK
32037198
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-01-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders