error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Holgen is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van bedrijven in de regio van Arnhem.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Holgen uit Arnhem. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Administratiekantoor Holgen kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over deze accountant

Administratiekantoor Holgen is geopend op 30-05-2002 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 09128367. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze partners in staat een juiste offerte uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Holgen
Branche
Boekhouder
KVK
09128367
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
30-05-2002
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders